Sivu 1/1

Eurogenes-blogi ennustaa kielen DNA:sta

ViestiLähetetty: 28 Huhti 2021 09:25
Kirjoittaja Jaska
Eurogenes-blogissa Davidski jatkaa entisellä linjallaan ja kuvittelee näkevänsä kielen suoraan DNA:sta.
https://eurogenes.blogspot.com/2021/04/ ... rizon.html

"... at least two of the Sargat horizon males belong to N-L1026, and one also to the more derived N-Z1936 subclade, - - That's probably enough to corroborate the association between the Sargat horizon and the spread of Ugric/Uralic languages."

Eli nyt jo pari N-L1026 näytettä riittää hänelle siihen, että koko kulttuuri oli uralinkielinen. Hänen metodillaan siis Koillis-Siperian chukchitkin ovat todellisuudessa uralinkielisiä - he vain eivät itse sitä tajua! PDT_Armataz_01_14

Tuo mies on niin syvällä omissa fantasioissaan, ettei hän enää pysty vastaanottamaan argumentteja. Sehän johtaisi siihen, että hänen pitäisi luopua kyhäelmistään ja alkaa rakentaa koko kuviota aivan alusta uudelleen.

Re: Eurogenes-blogi ennustaa kielen DNA:sta

ViestiLähetetty: 29 Huhti 2021 13:14
Kirjoittaja Lri
...

Re: Eurogenes-blogi ennustaa kielen DNA:sta

ViestiLähetetty: 29 Huhti 2021 14:40
Kirjoittaja Kristiina
Onhan tilanne varsin koominen jos otetaan huomioon, miten tiukkoja kielitieteellisiä kriteerejä yhtäällä sovelletaan, ja toisaalta kantauralin tapauksessa sovelletaan pelkästään N-isälinjaan perustuvaa logiikkaa ja siinäkään ei edellytetä relevanttia muinaisdataa vaan mikä tahansa N mistä tahansa käy, kunhan se on riittävän kaukana.

Minä näen tilanteen kaikessa naurettavuudessaan tällaisena! PDT_Armataz_01_12

Kuva

Oma lukunsa on tietysti tämä Neuvostoliiton traumatisoima polakki, joka hakee koettelemuksilleen kompensaatiota rakentamalla fantasiaa arjalaisista sankari-isistään ja polkemalla muita. Hän tuntee varmaan blogissaan olevansa virtuaalinen Sintashta-soturi johtamassa joukkojaan kohti voittoa.

Re: Eurogenes-blogi ennustaa kielen DNA:sta

ViestiLähetetty: 29 Huhti 2021 22:11
Kirjoittaja Jaska
Lri, avaisitko vähän, miten postauksesi liittyy tähän aiheeseen?