Switch to full style
Täällä voit kysellä foorumin ylläpitoon ja teknisiin seikkoihin liittyvistä asioista.
Lähetä vastaus

Oletuskieli

26 Marras 2012 09:21

Muinainen Suomi foorumin oletuskieli näkyy vaihtuneen englanniksi, siis kaikki softaan kuuluvat sanat näkyvät kirjautumattomille englanniksi. Ei siinä mitään, vaikka en englantia osaakaan, pärjään kyllä näinkin. Minua heikommin kieltä osaavalle voi tulla vaikeuksia, mutta ei kai joukossamme sellaisia olekaan?

Jos kieli on vaihtunut tarkoituksella, asia on kunnossa. Jokainen voi itse vaihtaa haluamansa kielen omasta hallinnastaan, se näkyy aina kirjautuneena foorumia lukiessa. Mutta jos kirjaudut ulos, niin näet onko havaintosi sama kuin minulla näkyy.

Jos taas oletuskieli on vaihtunut vahingossa, kuten eräillä muilla palvelun foorumeillakin on tapahtunut, jos haluaa vaihtaa oletuskielen, tulee Jaskalle aihe avata hallintapaneelissa konfigurointi, oletuskielen vaihto siellä on kahden tai kolmen klikkauksen tehtävä. Ensin valinta ja lopuksi Lähetä.

26 Marras 2012 18:56

Kiitos tiedosta ja ohjeista, Taavetti!
Ilmeisesti jonkin serveripäivityksen takia foorumin oletuskieli oli vaihtunut englanniksi - itse en tuota huomannut, kun kirjaudun automaattisesti sisään. Nyt muutin oletuskielen suomeksi.
Lähetä vastaus