Muinainen Suomi
http://muinainensuomi.foorumi.eu/

Oletuskieli
http://muinainensuomi.foorumi.eu/viewtopic.php?f=20&t=579
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Taavetti [ 26 Marras 2012 09:21 ]
Viestin otsikko:  Oletuskieli

Muinainen Suomi foorumin oletuskieli näkyy vaihtuneen englanniksi, siis kaikki softaan kuuluvat sanat näkyvät kirjautumattomille englanniksi. Ei siinä mitään, vaikka en englantia osaakaan, pärjään kyllä näinkin. Minua heikommin kieltä osaavalle voi tulla vaikeuksia, mutta ei kai joukossamme sellaisia olekaan?

Jos kieli on vaihtunut tarkoituksella, asia on kunnossa. Jokainen voi itse vaihtaa haluamansa kielen omasta hallinnastaan, se näkyy aina kirjautuneena foorumia lukiessa. Mutta jos kirjaudut ulos, niin näet onko havaintosi sama kuin minulla näkyy.

Jos taas oletuskieli on vaihtunut vahingossa, kuten eräillä muilla palvelun foorumeillakin on tapahtunut, jos haluaa vaihtaa oletuskielen, tulee Jaskalle aihe avata hallintapaneelissa konfigurointi, oletuskielen vaihto siellä on kahden tai kolmen klikkauksen tehtävä. Ensin valinta ja lopuksi Lähetä.

Kirjoittaja:  Jaska [ 26 Marras 2012 18:56 ]
Viestin otsikko: 

Kiitos tiedosta ja ohjeista, Taavetti!
Ilmeisesti jonkin serveripäivityksen takia foorumin oletuskieli oli vaihtunut englanniksi - itse en tuota huomannut, kun kirjaudun automaattisesti sisään. Nyt muutin oletuskielen suomeksi.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/