Switch to full style
Täällä voit kysellä foorumin ylläpitoon ja teknisiin seikkoihin liittyvistä asioista.
Lähetä vastaus

Tiedoteluokat

22 Joulu 2013 23:17

Opin tämän uuden foorumin tiedoteluokat juuri kantapään kautta, kun avasin ketjun genetiikka-osioon: valitsin "yleistiedotteen", kun siihen tuli samannäköinen kuvake kuin muissa sivun yläreunaan jäävissä ketjuissa. Vasta kun ketjuun vastattiin, se alkoi näkyä minulle oranssina, jolloin kävi ilmi, että se olikin joka osiossa!

"Pysyvä tiedote" on sitten sellainen, joka näkyy vain yhdessä osiossa, ja pelkkä "tiedote" on vaaleammalla kuvakkeella; tällaiset ryhmittyvät yleis- ja pysyvien tiedotteiden jälkeen ja näkyvät vain osion ensimmäisellä sivulla. Yleis- ja pysyvät tiedotteet näkyvät ilmeisesti osion kaikilla sivuilla (kun ketjuja siis on useampi sivullinen).

Re: Tiedoteluokat

23 Joulu 2013 09:17

Kantapään kautta opimme jokainen, ellei joku ole opasta,assa. Kokemukseni mukaan kantapään kautta oppiminen on tehokkainta oppimista ainakin minulle, joka muistan huonosti toisilta saamaani oletusta.

Se yleistiedote on uutta entisiin verraten tässä softassa, mutta on mielestäni tarpeellinen asioissa, joihin haluaa jokaisen kiinnittävän huomionsa. Se kun näkyy kaikissa osastoissa, niin varmasti näkyy heillekin, jotka käyvät lukemassa vain valitut osat foorumista. Muuten en ole sisäistänyt muiden tiedotteiden ominaaisuuksia ja oletan, ettei minulla ole ikäni vuoksi siihen tarvettakaan. Jokaisella tiedotemuodolla on kuitenkin tietty, rajattu tarkoituksensa ja merkityksensä.

Re: Tiedoteluokat

23 Joulu 2013 17:59

Taavetti kirjoitti:Kantapään kautta opimme jokainen, ellei joku ole opasta,assa. Kokemukseni mukaan kantapään kautta oppiminen on tehokkainta oppimista ainakin minulle, joka muistan huonosti toisilta saamaani oletusta.

Joo, omakohtainen yllättyneisyys jättää vahvan muistijäljen. PDT_Armataz_01_01
Lähetä vastaus