Näytä vastaamattomat viestit | Näytä aktiiviset viestiketjut Tänään on 17 Tammi 2019 10:19Vastaa viestiin  [ 42 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3
 Halla-aho ruotii väärin äänestämisen taustoja 
Kirjoittaja Viesti
SuuBaltti
SuuBaltti
Avatar

Liittynyt: 14 Helmi 2011 19:18
Viestit: 5512
Viesti Re: Halla-aho ruotii väärin äänestämisen taustoja
Jaska kirjoitti:
Kinaporin kalifi kirjoitti:
Jaska kirjoitti:
Meinaatko, että punaviherkekoomus nielee persujen argumentit vain siksi, että Visegrad-maat, Itävalta, Tanska ja muut alkavat toteuttaa niitä?

Kyllä, niin siinä tulee käymään.

En usko, koska heidän ideologiassaan nuo maat ovat natsidemoneita.
Vasta kun Saksa ja Ranska sanovat että toimenpiteet ovat OK, sitten Suomen punaviherkekoomusmössö hyväksyy ne.

Saksa ja Ranska ts. edellä ne "muut" tulevat ihan samoin sopeuttamaan toimiaan tässä asiassa, omien sisäisten paineidensa pohjalta. Kuuntelepa Mykkästä tänä päivänä, liittyen tähän tuoreeseen siirtolaisjupakkaan. Ei olisi uskonut vielä vähän aikaa sitten, mutta kyllä routa opettaa hieman hidasälyisempääkin porsasta.

Useimmissa EU-maissa hallitsemattomaan siirtolaisuuteen hieman kriittisemmin suhtautuva ryhmä on toki rajallinen, mutta EU-tasolla potentiaalisesti silti huomattava liittoutuma.


09 Tammi 2019 22:02
Profiili
SuuBaltti
SuuBaltti
Avatar

Liittynyt: 14 Helmi 2011 19:18
Viestit: 5512
Viesti Re: Halla-aho ruotii väärin äänestämisen taustoja
Vielä liittyen näihin "persujen argumentteihin": ulkomaalaistaustaisten tilastoissa ja uutisissa korostunut rikollisuus käy tietysti tunteisiin, mutta ehdotukset linjalla asumisperusteisen sosiaaliturvan ulottaminen maahan saapuville ja tarveharkinnan poisto (Kokoomus, Keskusta) sekä vaikeasti työllistyvän ulkomaalaistaustaisen palkan maksaminen valtion toimesta (EK) ovat maahanmuuttovaikuttamisen karua pohjavirtaa, jonka merkitystä moni ei edes pysähdy ajattelemaan. Samalla ne ovat esimerkki siitä, että maahanmuutto liittyy vahvasti perinteiseen oikeisto-vasemmisto-jakoon, mutta luoden jaolle uuden kolmannen ulottuvuuden. Kun EU-tason matalapalkkareservi ei enää riitä, se halutaan laajentaa globaaliksi. SDP ei ilmiselvästi halua tai osaa oikein muodostaa kantaa tähän kysymykseen, mikä luo tietysti persuille nyt pelitilaa, kun tarveharkinnan poistoa on asetuttu vastustamaan selkeästi. Samalla voi tietysti asettua tukemaan tarveharkintaprosessin nopeuttamista, ettei siitä tarvitse erikseen kitistä.

Persujen kannattaisi muuten myös esittää susien kaadon vapauttamista pihapiirissä tai susien uhatessa koti- tai tuotantoeläimiä, ml. metsästyskoirat, koska Keskustaa susien parveilu ihmisten pihoilla jne. ei huoleta. Nykyiset vihreät nyt taas eivät kuitenkaan persuja äänestäisi, joten heistä ei potentiaalina tarvitse välittää. Ympäristötuen laajentaminen koskemaan peltojen hiilivarannon kasvattamista saattaisi myös olla hyvä ehdotus. Siinä saattaisi hoitua osa ravinnepäästöongelmastakin, ilmasto-ongelmaa hoidettaessa. Näistä asioista ei tietysti oikein saa ulkomaalaiskysymystä, mutta kaipa ne silti voi hoitaa.

https://en.wikipedia.org/wiki/Terra_preta


10 Tammi 2019 14:28
Profiili
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Vastaa viestiin   [ 42 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Muuta yksityisyysasetuksia