Switch to full style
Apuohjelmia eri tieteenaloille.
Lähetä vastaus

GenAlEx: genetic analysis in Excel

09 Heinä 2017 21:32

Onko kellään kokemusta tai käsitystä tästä?

Artikkeli:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3463245/

Ohjelman kotisivu:
http://biology-assets.anu.edu.au/GenAlEx/Welcome.html

Re: GenAlEx: genetic analysis in Excel

10 Heinä 2017 04:10

Kiitos mielenkiintoisesta vinkistä. En koe olevani kohdeyleisöä, kun ensinnäkin ei ole pääsyä valtaviin tietokantoihin. Toiseksi menee vähän minun osaamistason yli... PDT_Armataz_01_03

Etsiskelin Googlella, mitä ohjelman tulokset ovat. Kuvittelin niiden olevan karttoja geenien levinnäisyyksistä. Löysin ohjelman tutoriaaleja. Latasin ensimmäisen koneelleni ja avasin zipin. Siellä oli yksi pdf excel-taulukoiden seassa. Avasin pdf:n selaimeen. Vaikutti ihan mielenkiintoiselta jutulta.

GenAlEx Tutorials

Re: GenAlEx: genetic analysis in Excel

10 Heinä 2017 11:26

Excel-ohjelmisto on ilman muuta hidas verrattuna natiivikoodiin, mutta ohjelmalle löytyy paikka sisältöpuolen opiskelussa. Ehkä sen käyttö innostaa opiskelemaan lisää. Voisin veikata Excel-koodin olevan noin 100 kertaa natiivikoodia hitaampi isoilla datamäärillä ja datan kokorajoituskin on ilmeinen.

Re: GenAlEx: genetic analysis in Excel

10 Heinä 2017 16:33

Sigfrid kirjoitti:Excel-ohjelmisto on ilman muuta hidas verrattuna natiivikoodiin, mutta ohjelmalle löytyy paikka sisältöpuolen opiskelussa. Ehkä sen käyttö innostaa opiskelemaan lisää. Voisin veikata Excel-koodin olevan noin 100 kertaa natiivikoodia hitaampi isoilla datamäärillä ja datan kokorajoituskin on ilmeinen.

Oho! Kiitoksia.
Lähetä vastaus