Paleoruokavalio

Terveysaiheinen keskustelu

Re: Paleoruokavalio

ViestiKirjoittaja putkonen » 27 Tammi 2014 15:22

Jaska kirjoitti:Putkonen, olen vakuuttunut siitä, että jos olisit luopunut vain sokerista ja juonut kahvisi mustana, olisit laihtunut ainakin kuusi naulaa ja vasaran, ja mikä tärkeintä, selvinnyt ilman viikon päänsärkyä! Toivottavasti otit opiksesi: lordi Kahavin kanssa ei leikitä...

Joo, otin kyllä tästä opikseni! Yletön kärttyisyys ja päänsärky johtuivat varmastikin kaffeen puutteesta ja mikä pahinta, aivot olivat kuin sumupilven (sorry, sumuKuva) takana löytämättömissä. Esimakua tästä sain aikoinaan omalla Persian-matkallani, jossa jouduin pakosta litkimään pelkkää teetä, teekulttuurin maassa kun oltiin ja kenelläkään ei ollut kahvipavun papua! Joku trendikäs täti kuitenkin joi muodikkaasti länsimaita jäljitellen pikakahvia (no sitä Nescafe-pulveria) ja jo kolme päivää ankarasta päänsärystä kärsittyäni, löi vihdoin purkin kouraani. Aah, kahvinarkkarin vieroitusoireet poistuivat kertaheitolla heti ensimmäisen kahvikupillisen jälkeen. Turkissa saa muuten hyvin kahvia, tosin se on "suodatinkahvista" tehtyä "pannukahvia" ja siksi aika paksua velliä.


K-A pöllähti juuri kotiin Brasilian keikalta ja sai samalla Dr Ozin dieetin päätökseen. Oli kuulemma koko reissun ajan (dieetin toinen viikko) pitänyt dieetin säännöistä kiinni ja vaa'an päälle loikattuaan julisti iloisesti dieetin tuloksen: painonpudotusta peräti 10 naulaa eli vajaat viisi kiloa! Hittolainen, että olin kateellinen!Kuva Mies kun ei juo kahvia, niin ei kärsinyt edes päänsärystä koko aikana. Teenlitkijät eivät ilmeisesti reagoi niin pahasti kuin kahvilla nautiskelevat. Lisäksi miehet tuntuvat laihtuvan naisia tehokkaammin ja tähän seikkaan on varmasti ollut evoluutiolla osansa. Yhdessä asiassa otin siitä kuitenkin voitonKuva: pötsin ympärys ei siipalla ollut pienentynyt senttiäkään ja minulla sentään 5 senttiä (no joo, hyvä on, se oli sitä kaasuaKuva)
Avatar
putkonen
SuuBaltti
SuuBaltti
 
Viestit: 1764
Liittynyt: 06 Heinä 2011 17:46

Re: Paleoruokavalio

ViestiKirjoittaja Jaska » 28 Tammi 2014 19:48

Jaettu viestejä ketjuun "Painonpudotus":
viewtopic.php?f=34&t=892

-----------
~ "Per aspera ad hominem - vaikeuksien kautta henkilökohtaisuuksiin" ~

Y-DNA: N1c1-YP1143 (Olavi Häkkinen 1620 Kuhmo? >> Juhani Häkkinen 1816 Eno)
mtDNA: H5a1e (Elina Mäkilä 1757 Kittilä >> Riitta Sassali 1843 Sodankylä)
Avatar
Jaska
Ylihärmiö
Ylihärmiö
 
Viestit: 10977
Liittynyt: 14 Helmi 2011 04:02

Re: Paleoruokavalio

ViestiKirjoittaja Kinaporin kalifi » 25 Elo 2015 11:33

sumu kirjoitti:Kaippa tämäkin on paleoruokavaliota http://yle.fi/uutiset/onko_tama_parempi ... ia/8251186 Mistähän nämä idealistit sikiää suomessa jossa vesistöt on täynnä hyödyntämätöntä proteiinia niin meuhkata uusista keinoista tuottaa ravintoa,kannattaisi hesalaisten aloittaa nälänpoistaminen kaneistaan ja valkoposkihanhistaan.Toki joku on aloittanutkin lähi luonnon hydyntämisen http://yle.fi/uutiset/nalkainen_mies_ta ... ta/8191401 Ettei helsinkiläiset aivan kädettömiä ole PDT_Armataz_01_01

Jätti virvelinsä paikalle ja joutsenkin jäi syömättä? Selviytymisennuste on aika huono.
Avatar
Kinaporin kalifi
SuuBaltti
SuuBaltti
 
Viestit: 6925
Liittynyt: 14 Helmi 2011 19:18

Re: Paleoruokavalio

ViestiKirjoittaja Pystynen » 15 Loka 2015 18:43

sumu kirjoitti:Kaippa tämäkin on paleoruokavaliota http://yle.fi/uutiset/onko_tama_parempi ... ia/8251186 Mistähän nämä idealistit sikiää suomessa jossa vesistöt on täynnä hyödyntämätöntä proteiinia niin meuhkata uusista keinoista tuottaa ravintoa,kannattaisi hesalaisten aloittaa nälänpoistaminen kaneistaan ja valkoposkihanhistaan.

Maailmanlaajuisesti ihan hyvä uutinen toki, mutta jään odottamaan kauankohan kestää tosiaan ennen kuin muoti-ilmiöstä päästään Saarioisten kekomuurahaispitsaan.
Avatar
Pystynen
SuuBaltti
SuuBaltti
 
Viestit: 1302
Liittynyt: 22 Helmi 2011 22:45
Paikkakunta: Vandaalia

Edellinen

Paluu Terveys

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron